Α.Σ.Ν: Υποψήφιοι και οι 7 του απερχόμενου Δ.Σ Με επιστολή τους ζητούν τη στήριξη των μελών του Συν/σμού

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 12:36
Α.Σ.Ν: Υποψήφιοι και οι 7 του απερχόμενου Δ.Σ Με επιστολή τους ζητούν τη στήριξη των μελών του Συν/σμού

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Αγαπητοί συνέταιροι
Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού μας, με την λήξη της θητείας μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μας τα (8) χρόνια που με την ίδια σύνθεση βρισκόμαστε στην Διοίκηση του συνεταιρισμού.
Δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε ο συνεταιρισμός να βρίσκεται στην πρώτη θέση τόσο για τις τιμές που επιτυγχάνει και αποδίδει σ’ εσάς όσο και για την υλοποίηση του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος σε συνεταιριστικό επίπεδο για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του.
Διοικήσαμε τα χρόνια αυτά όλοι μαζί αρμονικά και δημιουργικά χωρίς αντεγκλήσεις και προβληματικές συμπεριφορές γι’ αυτό και τα θετικά αποτελέσματα της διοίκησης είναι γνωστά σε όλους τους συνεταίρους.
Με γνώμονα και μόνο το συμφέρον του συνεταιρισμού και την πρόοδο και ευημερία των μελών μας ,σας δηλώνουμε ότι ενωμένοι και αγαπημένοι σαν μια ομάδα όπως μέχρι σήμερα ,θα είμαστε όλα τα μέλη της Διοίκησης υποψήφιοι στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 3 Μαρτίου στον πολυχώρο «ΕΡΙΑ» .
Για τον λόγο αυτό ζητάμε την στήριξη σας στο πρόσωπο μας προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το δημιουργικό μας έργο προς όφελος όλων των μελών του συνεταιρισμού μας.
Με τιμή
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Βάικος Δημήτριος του Θεοδώρου
Θανασούλης Σταύρος (Μπουλιώτας) του Γεωργίου
Μπέρσος Χριστόδουλος του Ζαφειρίου
Μπόσκος Δημήτριος του Βύρωνα
Ρέντης Απόστολος του Χρήστου
Ταμπακιάρης Κωνσταντίνος του Νικολάου
Χονδρός Γεώργιος του Αλεξάνδρου