Α.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 20:23
Α.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Σε μια ακόμη τεράστια διοργάνωση συμμετείχε το σωματείο μας, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κρήτη με πάνω από 2500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Μια διοργάνωση με εξαιρετικό επίπεδο αγώνων, αθλητών, διαιτητών και οργάνωσης από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Ο Α.Σ. Αριστοτέλης συμμετείχε με επτά αθλητές από την αγωνιστική μας ομάδα και κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή, φέρνοντας εξαιρετικές διακρίσεις στον Δήμο μας, αποδεικνύοντας την μαχητικότητα και την ποιότητα που διακρίνει τους αθλητές μας. Συνολικά κατακτήσαμε 2 Χρυσά, 5 Ασημένια και 3 Χάλκινα Μετάλλια.

Προπονητές, Αθλητές, Φυσικοθεραπευτές, Ιατροί, Διοίκηση, Γονείς όλοι μαζί ενωμένοι, δουλεύοντας με προσήλωση και επαγγελματισμό στην εξέλιξη των μαχητικών αθλημάτων, καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Με τις εξαιρετικές τους διακρίσεις οι αθλητές μας κατάφεραν να πλαισιώσουν την Εθνική μας Ομάδα και επίσης μπόρεσαν και αποκόμισαν τη μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια της χώρας (συγκεκριμένα δύο αθλητές μας για το 2023 θα μοριοδοτηθούν για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ από αθλήματα που καλλιεργούνται στο σωματείο μας).

Οι διακρίσεις που κατάφεραν οι αθλητές μας αναλυτικά:

Χουλιαράς Ευάγγελος   1ος Χρυσό       Κ-1

Χουλιαράς Ευάγγελος   1ος Χρυσό       LK

Μίχος Δημήτριος             2ος Ασημένιο LC

Μίχος Δημήτριος             2ος Ασημένιο KL

Δάιος Αλέξανδρος           2ος Ασημένιο PF

Δάιος Αλέξανδρος           3ος Χάλκινο   KL

Μάρας Δαβίδ                  2ος Ασημένιο LC

Μπάμπου Θεοδώρα       2η Ασημένιο LC

Γιαλαμάς Θωμάς             3ος Χάλκινο   LC

Γιαλαμάς Θωμάς             3ος Χάλκινο   KL

Λιοτάκης Δημήτριος        5ος  LC

           Πέραν της εξαιρετικής επαγγελματικής δουλειάς που κάνει το προπονητικό team που πλαισιώνει τον σύλλογό μας με επικεφαλή προπονητή τον κ. Γιαλαμά αξίζει να αναφερθεί πως ο Σύλλογός μας ενίσχυσε οικονομικά με το 60% των εξόδων τους αθλητές μας και τις οικογένειες του γι αυτό το πολυέξοδο ταξίδι στην Κρήτη, κίνηση την οποία ομόφωνα η διοίκηση του συλλόγου μας ενέκρινε άμεσα μετά την πρόταση από τους προπονητές μας. Μέρος των εξόδων από όλες τις επίσημες αποστολές της αγωνιστικής μας ομάδας θα καλύπτεται από το σύλλογο μας ενισχύοντας την προσπάθεια των αθλητών μας να κατακτήσουν τα όνειρά τους.