7ος στην ιστορική του παρουσία στην Volley League ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με 3-0 επί του ΟΦΗ

Τρίτη 6 Απριλίου 2021 09:09
7ος στην ιστορική του παρουσία στην Volley League ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας  με 3-0 επί του ΟΦΗ
Την 7η θέση στην κατάταξη της Volley League 2020-2021 κατέλαβε ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στην ιστορική του παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του ελληνικού βόλεϊ.
Στο αποψινό τελευταίο ματς των πλέι άουτ για τις θέσεις 5-8 στη Ν. Σμύρνη το «καμάρι» της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της Ημαθίας, επικράτησε με 3-0 (25-19, 25-23, 25-20) σετ του ΟΦΗ και με την 4η νίκη του σε ισάριθμα φετινά ματς επί της κρητικής ομάδας έκλεισε με συνολικά 21 βαθμούς και τις καλύτερες εντυπώσεις την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.
Με το Σωκράτη Τζιουμάκα να κάνει ροτέισον δίνοντας θέση βασικού διαγώνιου στον νεαρό Βαρβεσιώτη, αντί του Γ. Τζιουμάκα, αλλά και πολύτιμο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες της ομάδας μας, οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας με κορυφαίο το Βραζιλιάνο Βραζιλιάνο ακραίο, Στουντζίνσκι, κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς και με εξαίρεση το β’ σετ, δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Κρητικών. Ακόμη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους πρόσθεσαν και οι Προύσαλης, Γάτσης.
Επόμενος στόχος της ομάδας μας, που αναμένεται να επιστρέψει τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Βέροια, είναι η διάκριση στο Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», όπου συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Διακύμανση
1ο σετ: 7-8, 13-16, 16-21, 19-25
2ο σετ: 7-8, 16-14, 19-21, 23-25
3ο σετ: 4-8, 10-16, 18-21, 20-25
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης, Στουτζίνσκι, Τζιουμάκας Στ., Γάτσης, Βαρβεσιώτης, Μπουράκης (λ), / Μπουτόπουλος λ), Μιχελάκης, Αρτακιανός, Μιχελάκης, Γραμμενούδης, Τζιουμάκας Γ.,
ΟΦΗ (Άκης Φλαούνας): Μονιάκης Σαρικεΐσογλου, Γαλιώτος, Φραγκιαδάκης, Ρουμελιωτάκης, Μαρκς / Βελούδης (λ), Κοσκινάς (λ), Θάλερ, Μανωλάκης, Καρατζάς, Χαραλαμπίδης.
Ο 21χρονος διαγώνιος του Φιλίππου Βέροιας, Παναγιώτης Βαρβεσιώτης, λίγη ώρα μετά το επιτυχημένο του ντεμπούτο του ως βασικός δήλωσε: «Θέλαμε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Το θέλαμε όλα τα παιδιά και παίξαμε καλά. Ανταπεξήλθαμε όλα τα παιδιά και η ομάδα πήγε καλά. Αγωνίστηκα για πρώτη φορά βασικός και αυτό είναι σημαντικό. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στους αγώνες του Λιγκ Καπ., ελπίζουμε να γίνουν και να κάνουμε την υπέρβαση».