2ος Αριστοτέλειος Αγώνας Σκακιού

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 12:52
2ος Αριστοτέλειος Αγώνας Σκακιού

Τον 2ο Αριστοτέλειο Αγώνα Γρήγορου Σκακιού διοργανώνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους σκακιστές και όλες τις σκακίστριες ανεξαρτήτου ηλικίας, χωρίς αξιολόγηση. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα επτά (7) γύρων και με χρόνο σκέψης δέκα λεπτά συν τρία δευτερόλεπτα προστιθέμενο χρόνο για κάθε κίνηση (10΄+ 3΄΄). Όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν και στους επτά γύρους από τους οποίους θα προκύψει και η τελική κατάταξη. Στους νικητές θα αποδοθούν έπαθλα, κύπελλα και μετάλλια.

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται μέχρι το Σάββατο 16/09/2023 στις 22:00 ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://bit.ly/aristoteleios2. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη της διοργάνωσης στο σύνδεσμο: https://bit.ly/prokirixi_aristoteleios2.

Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και με την αρωγή του Δήμου Νάουσας.