250 κολυμβητές από 8 ομάδες για προετοιμασία στη Νάουσα

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 09:11
250 κολυμβητές από 8 ομάδες  για προετοιμασία στη Νάουσα

Με πρωτοβουλία της ΚΑΝ και του Δήμου μας

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας υποδέχθηκε με επιτυχία περισσότερους από 250 αθλητές από 8 ομάδες κολύμβησης της χώρας (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καβάλα, Πάτρα) την περίοδο του Πάσχα, για την προετοιμασία τους ενόψει του θερινού πρωταθλήματος, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης μας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για αθλητές και προπονητές να συναντηθούν, να ανταλλάξουν γνώσεις και να εμπνευστούν από την αμοιβαία εμπειρία τους. Κορυφαίοι προπονητές παρείχαν εξειδικευμένη εκπαίδευση, ενώ οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να εξελίξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες σε ένα κλίμα συνεργασίας και φιλίας.

Μέσα από αυτήν την εμπειρία, οι συμμετέχοντες ανέδειξαν την αξία της προετοιμασίας σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον και τη σημασία της ανταλλαγής ιδεών και τεχνικών. Η κοινή δέσμευση προς την αρτιότερη επίδοση ενίσχυσε τους δεσμούς ανάμεσα στις ομάδες και στόχευσε στην προσωπική και ομαδική ανάπτυξη των αθλητών.

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τις ομάδες που επέλεξαν την πόλη μας για την προετοιμασία τους και προς όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτής. Η επιτυχής φιλοξενία αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και της επαγγελματικής προσέγγισης της Κολυμβητικής Ακαδημίας “ΝΑΟΥΣΑ” προς τον αθλητισμό, την ανάπτυξη της κολύμβησης και την ανάδειξη της πόλης μας ως έναν ιδανικό προορισμό για τέτοιου είδους δράσεις.