1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠO ΤΗ ΦΕΝ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚEΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 19:17
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠO ΤΗ ΦΕΝ  ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚEΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ

Το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο, στις 6 μ.μ. στο όμορφο περιβάλλον των μαθητικών κατασκηνώσεων της Αγίας Τριάδας Νάουσας.

 Το Σάββατο, εκτός της Φ.Ε.Ν., θα εμφανιστούν η Φιλαρμονική Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου με «Μελωδίες Ελληνικού Κινηματογράφου» και η Ορχήστρα Πνευστών «Thessaloniki Youth Band» με «Χορευτική και Jazz Μουσική».

Την  Κυριακή, οι Φιλαρμονικές του Δήμου Καλαμαριάς και Μακρύγιαλου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, με «Ανθολογία έργων POP, ROCK και Jazz μουσικής» και του Δήμου Βέροιας, με «Αξέχαστες Ελληνικές Μελωδίες».

Την ίδια ημέρα ο κ. Ορδουλίδης Γεώργιος, Διοικητικός Διευθυντής στο Ωδείο της Ι.Μητρόπολης θα παρουσιάσει στοιχεία της παραδοσιακής μουσικής. Σκοπός του φεστιβάλ είναι η διατήρηση και διάδοση της παράδοσης και για φέτος θα ακουστούν παραδοσιακές μελωδίες σε ενορχηστρώσεις-διασκευές του Αρχιμουσικού της Φ.Ε.Ν. κ. Φραγκοτσινού Κων. ενώ το Σάββατο, θα παρουσιαστούν κάποια από τα παιχνίδια «της γειτονιάς», που έπαιζαν παλιότερα τα παιδιά.

Η είσοδος είναι δωρεάν και τα δρώμενα θα ξεκινήσουν και τις δυο μέρες στις 6 μ.μ. για να μπορέσουν, να τα παρακολουθήσουν άνετα και μικρής ηλικίας επισκέπτες-θεατές, για τους οποίους θα υπάρξει και μια δράση-έκπληξη.

Η ΦΕΝ προσκαλεί όλους τους πολίτες της Νάουσας, να συμπαρασταθούν και να υποστηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, για να ευδοκιμήσει και να καθιερωθεί ένας αξιόλογος θεσμός Πολιτισμού.