16 μετάλλια για τον ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στο Διεθνή αγώνα δρόμων αντοχής

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 09:42
16 μετάλλια για τον ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα και στο Διεθνή αγώνα δρόμων αντοχής

Στο χιονοδρομικό 3/5 Πηγάδια πραγματοποίησε ο ΕΟΣ Νάουσας το πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συγχρόνως το διεθνή αγώνα σκι δρόμων αντοχής σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματος στις 22 και 23 Φλεβάρη.
Για μια ακόμη φορά η Συγκομιδή των μεταλλίων ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλο σωματείο με 10 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια.
Στην κατηγορία των εφήβων ο Γιώργος Αναστασιάδης κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στο σπριντ και την απόσταση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στην κατηγορία των γυναικών η Στελλίνα Γιαννακοβίτη κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στην απόσταση στο πανελλήνιο και το διεθνή αγώνα καθώς και δύο χάλκινα στο σπριντ αντίστοιχα.
Στην κατηγορία των κορασίδων 2 η Μάρα Τσιάρκα κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα στο Πανελλήνιο και διεθνή αγώνα αντίστοιχα. Στην ίδια κατηγορία η Όλγα Μπιτέρνα τερμάτισε στην έκτη θέση.
Επίσης η Λυδία Τσιάτσιου στην ίδια  κατηγορία τερμάτισε στην τέταρτη και Πέμπτη θέση.
Στην κατηγορία 1 κορασίδων η Γεωργία Τσιάρκα κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στα δύο αγωνίσματα.
Στην ίδια κατηγορία η Κατερίνα Βάικου κέρδισε δύο αργυρά μετάλλια όπως επίσης και δύο χάλκινα τις δύο μέρες του αγώνα και η Λυδία Τσιάτσιου κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια στα δύο αγωνίσματα.

Share |