Τα προβλήματα της Ημαθίας έθεσε στον Υφ. Μακεδονίας-Θράκης ο Καλαϊτζίδης

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 12:20
Τα προβλήματα της Ημαθίας έθεσε στον Υφ. Μακεδονίας-Θράκης ο Καλαϊτζίδης

To πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.

Στην συνάντηση, οι δύο άντρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πολλά θέματα, με τον κ. Καλαϊτζίδη να του παρουσιάζει τα έργα που έγιναν στην Ημαθία, επί θητείας του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, σε διάφορους τομείς όπως της υγείας, του πολιτισμού, της Πολιτικής προστασίας, έργα υποδομής κάποια εκ των οποίων, βρίσκονταν στο πρόγραμμα της επίσκεψής του και μπόρεσε και ο ίδιος να τα δει από κοντά.

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να του αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομό μας και χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης, όπως η υποστελέχωση των Μονάδων Υγείας, η ολοκλήρωση του καθέτου άξονα Σκύδρας - Πατρίδας, η μελέτη -κατασκευή νέου οδικού άξονα Εγνατίας - Βεργίνας, η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, ειδικότερα εξειδικευμένου προσωπικού, που επείγει να στελεχώσει νευραλγικές υπηρεσίες της Π.Ε. Ημαθίας, οι επιπτώσεις στην αγροτική οικονομία λόγω του συνεχιζόμενου εμπάργκο με τη Ρωσία.

Ο υφυπουργός από την πλευρά του, έδειξε μεγάλο θαυμασμό για το έργο που έγινε στο Νομό και εξέφρασε την προθυμία του να συμβάλλει, με κάθε πρόσφορο τρόπο, στην επίλυση των προβλημάτων προς όφελος της Ημαθίας και των πολιτών της.