Συμμετοχές και διακρίσεις Ναουσαίων στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι στον Παρνασσό

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 20:15
Συμμετοχές και διακρίσεις Ναουσαίων στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ορειβατικού Σκι στον Παρνασσό

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές παλιών αλλά και  νέων αθλητών έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού το Σαββατοκύριακο το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι.

  Με αναβαθμισμένη οργάνωση, πολύ καλή χάραξη διαδρομών, ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ θετικό κλίμα μεταξύ των αθλητών.

 Υπεύθυνη για την διοργάνωση ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης . 

 Από την πόλη μας πήραν μέρος πέντε αθλητές που αγωνίζονται με δελτίο για τον Ορειβατικό σύλλογο Αιγινίου οι: Γιώργος Καισαρίδης, Σοφία Τρεμπελή, Βασίλης Καισαρίδης,  Νικολέτα Καραμπινέση  και  Μαριάνα Αραμπατζή.

 Αναλυτικά, διακρίθηκαν οι: Σοφία Τρεμπελή στον αγώνα ταχύτητας παίρνοντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις γυναίκες, Μαριάνα Αραμπατζή παίρνοντας την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στον αγώνα ταχύτητας στην κατηγορία κορίτσια Κ20 , Νικολέτα Καραμπινέση την τρίτη θέση θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες αγώνας ταχύτητας και ατομικός στα κορίτσια Κ16 και Βασίλης Καισαρίδης την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα ταχύτητας και την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στον ατομικό αγώνα στην κατηγορία αγόρια Κ14. 

 Ο Γιώργος Καισαρίδης είναι επίσημα πρεσβευτής  για την Ελλάδα της International Ski Mountaineering Federation.