Σύλλογος για την Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας: Πρόσκληση για παραχώρηση έργων για την Εκθεση και το Art Bazaar

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 14:27
Σύλλογος για την Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας: Πρόσκληση για παραχώρηση έργων για την Εκθεση και το  Art Bazaar
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ
Ο Σύλλογος για την Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας, με την υποστήριξη του Δήμου Η.Π Νάουσας, πρόκειται να πραγματοποιήσει τη δράση “Έκθεση Έργων Τέχνης και Art Bazaar”. Η δράση έχει μη κερδοσκοπικό και μη εμπορικό χαρακτήρα. Στόχος είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού έργου που συντελείται στην περιοχή και η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για την εκπλήρωση των σκοπών του.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, στην είσοδο του πάρκου της Νάουσας (απέναντι από το ξενοδοχείο Dellagio), οδός Βασιλέως Φιλίππου από 9:00 έως 18:00.
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να δωρίσουν έργο ή έργα τους για την ενίσχυση του συλλόγου. Επιπλέον, πρόκειται να δημιουργηθούν καρτ ποστάλ με έργα των μελών.
Όσοι/ες ενδιαφέρονται να δωρίσουν ή/ και να δώσουν έργο με σκοπό την δημιουργία καρτ ποστάλ καλούνται να αφήσουν τα έργα τους στο κατάστημα Kōena Candles, Δημητρίου Βλάχου (Δημαρχίας) 29, 11:00 με 13:00 έως την Πέμπτη 15/3, κα Δόμνα Κυρκοπούλου 6987096950.