Μεγάλη βλάβη στο αποχευτικό δίκτυο του Στενημάχου . Τ.Κ :Αναπόφευκτες οι συνεχείς διακοπές νερού μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη από τη ΔΕΥΑΝ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 20:26
Μεγάλη βλάβη στο αποχευτικό δίκτυο του Στενημάχου .  Τ.Κ :Αναπόφευκτες οι συνεχείς διακοπές νερού μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη από τη ΔΕΥΑΝ
Η Τ.Κ Στενημάχου ζητάει την ανοχή και τη κατανόηση των συγχωριανών μας για τη σοβαρή βλάβη που έχει προκύψει στο αποχετευτικό δίκτυο του χωριού μας.
Το συνεργείο της ΔΕΥΑΝ προσπαθεί εδώ και 10 μέρες να αποκαταστήσει την βλάβη κάτι που δεν έχει επιτευχθεί προς το παρόν.
Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία όλων των κατοίκων κατά τη διάρκεια διακοπής του νερού ,για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί η αποκατάσταση της κεντρικής βλάβης θα είναι αναπόφευκτες οι συνεχείς διακοπές νερού .
Τέλος ζητάμε συγνώμη για την εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος του χωριού μας και το πιο σημαντικό , εφιστούμε την προσοχή των κατοίκων και κυρίως των μικρών παιδιών καθώς τα φρεάτια που έχουν ανοιχτεί είναι μεγάλα σε βάθος και άκρως επικίνδυνα.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της Κοινότητας
Σαρακατσιανος Γεώργιος