Με τους ομογενείς της Τυφλίδας της Γεωργίας γιόρτασαν την 25η Μαρτίου 36 άτομα από Νάουσα, Λευκάδια και Βέροια!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 11:14
Με τους ομογενείς της Τυφλίδας της Γεωργίας γιόρτασαν την 25η Μαρτίου 36 άτομα από Νάουσα, Λευκάδια και Βέροια!

Τριάντα άτομα από Νάουσα, Λευκάδια και Βέροια, γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με ομογενείς στη μακρινή Τιφλίδα της Γεωργίας, χάρη στην πρωτοβουλία της ξενοδόχου Βασιλικής Μπγιάλα.

Εκεί οι μαθητές της ελληνικής κοινότητας παρουσίασαν τη γιορτή μόνο για τους Ημαθιώτες  μας, ενώ το πρόργραμμα των εκδρομέων επιμελήθηκε η κα Ευγενία Κοτανίδη, πρόεδος της εκεί ελληνικής κοινότητας.

"Καμία επέτειος για μας ΔΕΝ ήταν σαν την φετινή ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ !! Από την ώρα που τους συναντήσαμε το μυαλό όλων μας είναι εκεί ! Δεν μπορώ να περιγράψω την συγκίνηση , το φτερούγισμα , την ανατριχίλα , την έκρηξη συναισθημάτων την ζεστασιά και την αγάπη που νιώσαμε με αυτά τα παιδιά ! Μας περίμεναν υπομονετικά ώρες , ωστε να φτάσουμε, μας κέρασαν τα δικά τους παραδοσιακά κρασιά , μας αγκάλιασαν μας ξενάγησαν στο σπίτι τους και προς έκπληξη όλων, παρουσίασαν την γιορτή τους μόνο για μας ! Όπως μας είπαν , ανυπομονούσανε και οι ίδιοι να δουν Έλληνες απτην ΕΛΛΑΔΑ ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην πρόεδρο τους  Ευγενία Κοτανίδη που έκανε όλα αυτά για μας και για όλα αυτά που κάνει για την ομογένεια! Η πρόσκληση για την Ελλάδα έγινε φυσικά αμέσως !" έγραψε σε ανάρτησή της η Βασιλική Μπγιάλα.