Κυριάρχησε η Κολυμβητική Ακαδημία 'ΝΑΟΥΣΑ' στα 'ΝΙΟΒΕΙΑ junior' με 54 μετάλλια!

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 09:57
Κυριάρχησε η Κολυμβητική Ακαδημία  'ΝΑΟΥΣΑ' στα 'ΝΙΟΒΕΙΑ junior' με 54 μετάλλια!

Πενήντα τέσσερα συνολικά μετάλλια κατέκτησε η ΚΑΝ στους κολυμβητικούς αγώνες «Νιόβεια Junior» που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ για Προαγωνιστικές και Μίνι κατηγορίες στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης!

Η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσα συμμετείχε με 37 αθλητές-τριες οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες ξεχώρισαν με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και εντυπωσίασαν με τη συλλογική αγωνιστική τους διάθεση. Οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν 23 χρυσά, 18 ασημένια και 13 χάλκινα, φέρνοντας τον σύλλογο στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 24 συλλόγους και πάνω από 560 μικρούς αθλητές. Ταυτόχρονα, με την αγωνιστική διάθεση να είναι στα ύψη, σημειώθηκαν πολλά ατομικά ρεκόρ, αποδεικνύοντας ότι η συνεχής βελτίωση των αγωνιστικών επιδόσεων είναι μια συνάρτηση της τεχνογνωσίας και άρτιας δουλειάς των προπονητών, της επιμονής και αφοσίωσης των αθλητών καθώς και τις αφανούς υποστήριξης των γονέων αυτών.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές των τμημάτων: Λαζαρίδης Βασίλειος, Αλεξόπουλος Γιώργος και Γεωργογιάννης Νίκος.

Ο επικεφαλής του προπονητικού team κύριος Λαζαρίδης δήλωσε: στόχος μας ήταν να δοκιμαστούν οι αθλητές σε αγωνίσματα που δεν είχαν δοκιμαστεί ξανά φέτος (ενόψει του Εαρινού κυπέλλου), να αποκτήσουν νέες αγωνιστικές εμπειρίες σε επίπεδα τεχνικής και τακτικής, να το διασκεδάσουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η επιτυχία κατάκτησης της πρώτης θέσης στη λίστα των μεταλλίων είναι σίγουρα ένα γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ως αποτέλεσμα ικανοποιεί την συνεχή μας προσπάθεια, το πάθος και την αφοσίωσή μας στο άθλημα της κολύμβησης. Πολύ ενθαρρυντικό είναι και το γεγονός ότι στα αγωνίσματα των σκυταλοδρομιών ήμασταν ιδιαίτερα δυνατοί και ανταγωνιστικοί, δείχνοντας μια συνολικά καλή εικόνα. Προσπαθούμε συνεχώς να εμπνέουμε τους νέους αθλητές μας να μη φοβούνται να δοκιμαστούν, να αξιολογηθούν και να δείξουν τις ικανότητες τους τόσο στον αθλητισμό, όσο και στις υπόλοιπες ασχολίες τους. Ελπίζουμε και σε μελλοντικές επιτυχίες.

Οι αθλητές που συμμετείχαν αναλυτικά:

12 ετών

Γεωργιάδου: 1 χρυσό, 3 ασημένια /Κελεσίδου: 2 ασημένια, 2 χάλκινα /Σεριάδου: 1 χρυσό, 1 ασημένιο/ Χατζηκώστα: 1 χάλκινο /Ράλλη, Μπασιούρης

11 ετών

Γιτόπουλος: 3 χρυσά, 1 ασημένιο/ Σταυρίδης:1 χρυσό, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα /Βυζιώτης: 2 ασημένια /Δάγγας: 1 χάλκινο /Καραγιαννίδου, Πελτέκη, Σταμάτη, Αδαμίδου, Ορδουλίδου, Γεροντίδης, Σεριάδης

10 ετών

Δήγκα: 4 χρυσά /Πέιου: 1 χρυσό, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα / Παπαθεοχαρίδου: 1 χάλκινο

Σιαπανίδου: 1 χάλκινο /Γκελίρης: 1 χάλκινο/ Ηλιάδης, Κελεσίδης, Μπάτσαλας

Μίνι(8-9 ετών)

9 ετών

Δήγκας: 1 χρυσό, 2 ασημένια /Φενερίδης: 1 χρυσό/ Σιδηροπούλου: 1 χρυσό/ Μπαρμπαρούσης, Γιαβάλκας, Κοσμάτος, , Αδαμίδου Σ.

8 ετών

Δάγγας Γρ: 2 χρυσά, 1 ασημένιο/ Πίπιλα: 1 χρυσό /Πελτέκης: 1 ασημένιο,1 χάλκινο/ Ζγούρος: 1 χρυσό/ Καραγιαννίδου Μαρία

Ομαδικά

4χ50 Μικτή Ομαδική Mixed :10 ετών Χρυσό: Ηλιάδης, Δήγκα, Πέιου, Γκελίρης

11 ετών Ασημένιο: Πελτέκη, Καραγιαννίδου, Γιτόπουλος, Δάγγας

4χ50 Ελεύθερο Αγόρια: 11 ετών Χάλκινο: Γιτόπουλος, Δάγγας, Σταυρίδης, Γεροντίδης

4χ50 Ελεύθερο Κορίτσια: 10 ετών Ασημένιο: Πέιου, Παπαθεοχαρίδου, Δήγκα, Σιαπανίδου

12 ετών Χρυσό: Σεριάδου, Κελεσίδου, Γεωργιάδου, Χατζηκώστα

4χ50 Μικτή Ομαδική Αγόρια: 10 ετών Ασημένιο: Ηλιάδης, Κελεσίδης, Γκελίρης, Μπάτσαλας

11 ετών Χρυσό: Σταυρίδης, Βυζιώτης, Γιτόπουλος, Δάγγας

4χ50 Μικτή Ομαδική Κορίτσια: 10 ετών Χρυσό: Παπαθεοχαρίδου, Δήγκα, Πέιου, Σιαπανίδου

12 ετών Χρυσό: Σεριάδου, Κελεσίδου, Γεωργιάδου, Ράλλη