Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας απένειμε τις καθιερωμένες υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές μας που αρίστευσαν Βίντεο

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 21:39
Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας απένειμε τις καθιερωμένες υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές  μας που αρίστευσαν Βίντεο

Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας, με μια σεμνή τελετή σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα "Βέτλανς", έδωσε και φέτος υποτροφίες  σε 7 πρωτοετείς φοιτητές-τριες της πόλης μας, που αρίστευσαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Πρόκειται  για τους εξής: Μπούκα Ευδοξία (Παιδαγωγικό Ιωαννίνων-Τμήμα Νηπιαγωγών), Μπουτκάρη Όλγα (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών σπουδών), Σεμιτέκογλου Ειρήνη (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σχολή Επιστημών Πληροφορικής), Μπασιούρη Γεωργία (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, τμήμα εκπαίδευσης και κοινωνικής πολιτικής, Ταρμπάνης Αντώνης (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σχολή Πληροφορικής), Κοκκινούλης Γιώργος (σχολή Μηχανικών, ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού).


Προλόγισε η πρόεδρος του δραστήριου Δ.Σ κα Βίκυ Σμυρλή, η οποία αναφέρθηκε στη δράση του συλλόγου και στη στήριξή  του στη νεολαία μας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και στην στήριξη του.  Χαιρετισμό απηύθυναν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βίκυ Δανιηλίδου  η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Συρμούλα Τζήμα. και η πολιτευτής κα Στέλλα Αραμπατζή.
Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε η οικογένεια του κ. Γιάννη Σπάρτση για την πολύτιμη  έμπρακτη προσφορά της   στην 'Αγαθοεργό', ενώ μίλησε   η Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια κα Ε. Χουλιαρά με θέμα : Η απόρριψη σε όλους τους τομείς, τον ακαδημαϊκό , επαγγελματικό, ερωτικό κ.α. και στην διαχείριση του πόνου που προκύπτει από αυτήν".

Παρευρέθησαν  επίσης οι αντιδήμαρχοι κα Ασλανίδου και  κ. Σαμαράς, μέλη, φίλες και φίλοι  του Συλλόγου.

Αναλυτικά στη 'Φωνή'