Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

ΝΕΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Τα 'άκουσε' ο κ. Ξανθός από τους γιατρούς μας. Καμία δέσμευση για το Κέντρο Αποκατάστασης. Κουτσογιάννης: Προχωράμε στην απόφαση για μεταφορά του Δημαρχείου στη 'Βέτλανς΄

Τη βούλησή του για ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός σήμερα από το ίδρυμά μας, παρουσία των Βουλευτών Καρασαρλίδου, Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, του Δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Παρθενόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Δάγγα, εκπροσώπων φορεών κ.α.

Ο Υπουργός πάντως δεν δεσμεύτηκε για κάτι ουσιαστικό παρά μόνο ότι αυτός και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να επιταχύνουν τις προσλήψεις στο Νοσοκομείο μας για να καλυφθούν τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δήλωσε αντίθετος με την αυτονόμηση του ιδρύματός μας από της Βέροιας(!) και για το Κέντρο Αποκατάστασης ότι απλά το βλέπει με θετικό μάτι και θα το εξετάσει σε ένα γενικό σχεδιασμό για τα δημόσια κέντρα αποκατάστασης ανά τη χώρα, γεγονός που όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου ο οποίος δήλωσε στη ΄Φωνή΄ότι μετά τα λεγόμενα του Υπουργού ο Δήμος Νάουσας θα προχωρήσει στη μεταφορά του Δημαρχείου στη 'Βέτλανς΄.

Το μόνο θετικό που προέκυψε από την επίσκεψη του Υπουργού ήταν η υπόσχεσή του, ότι θα εξετάσει την ένταξη του Νοσοκομείου Νάουσας στη Γ' Ζώνη, ώστε οι γιατροί να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να έρθουν στην πόλη μας και ότι επιτέλους θα αποκτήσουμε αξονικό τομαγραφό. 

Πάντως τα 'άκουσε' από τους γιατρούς μας που πασχίζουν κάθε μήνα να καλύψουν τις εφημερίες και ζήτησε λίγο χρόνο για να δει τι μπορεί να πράξει ώστε να επουλώσει τις ΄πληγές΄κυρίως στην παθολογική κλινική.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Υπουργού στην ΄Φωνή΄.

 Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018
Share |
271 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS