Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Η 'Αράπιτσα' καταχειροκροτήθηκε σε Διεθνές Φεστιβάλ στο Βελιγράδι

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού 'Η Αράπιτσα' συμμετείχε με το 4ο παιδικό τμήμα του στο Διεθνές Φεστιβάλ "International Folk Dance Festival - Winter Edition" που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι 30 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν εκτός από την Ελλάδα που εκπροσωπούνταν από την «Αράπιτσα» και συγκροτήματα από Βουλγαρία, Λιθουανία, Σαρδηνία και φυσικά τη Σερβία.

Οι μικροί χορευτές ενθουσίασαν το κοινό με τις εξαιρετικές χορευτικές τους επιδόσεις και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα στις εμφανίσεις τους που πραγματοποιήθηκαν στο «Cultural Centre» του Βελιγραδίου, το Cultural and Educational Centre του Δήμου Rakovica Βελιγραδίου και στο Γηροκομείο του Βελιγραδίου, όπου η εμφάνισή τους είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τα μέλη της αποστολής, που συνοδεύονταν από το χοροδιδάσκαλό τους, μέλη του Δ.Σ., γονείς και φίλους του Ομίλου, στη διάρκεια της παραμονής τους στη Σερβία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του παλιού Βελιγραδίου, να επισκεφτούν τον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Σάββα, το Μουσείου του Τέσλα και την πόλη Νις.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Σάββατο 17 Μαρτίου 2018
Share |
375 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS