Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Χημικοί Ψεκασμοί στη Νάουσα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αρθρογραφία

Tου κ. Γιάννη Μυλωνά 

 

Eντυπη έκδοση Φωνή Ναούσης 28-11-2017 αρ. φυλλ. 3323

Επί 8 μέρες ψέκαζαν όλη την Ελλάδα και φυσικά τη Νάουσα και μάλιστα ανήμερα της απελευθέρωσης της από τους Οθωμανούς κατακτητές, κρύβοντας τον ήλιο και το φως του. Λογικό αφού δεν τους αρέσει το φως και προτιμούν το σκότος. Ήταν ένα πρωτοφανές φαινόμενο που δεν το είχαν κάνει στο παρελθόν σε τέτοια ένταση. Δεν άφησαν κανένα μέρος της χώρας χωρίς να το ψεκάσουν.

Ουσιαστικά έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία χρέους και τώρα την ψεκάζουν σαν να έχουμε βιοτοξικό πόλεμο. Πράγματι κανείς δεν μπορεί να επέμβει και να σταματήσει αυτό το «πείραμα» εναντίον των ανθρώπων. Τα ίδια και χειρότερα κάνουν στις ΗΠΑ και δη στην Καλιφόρνια. Ήταν πρώτα στην Καλιφόρνια που πολίτες αλλά και επιστήμονες παρατήρησαν ότι κάτι κακό συμβαίνει και ανακάλυψαν ότι πρόκειται για χημικούς ψεκασμούς. Όλοι όσοι θεωρούν ότι αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας, έχουν άγνοια των πραγμάτων ή ελλειπή πληροφόρηση. Αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε πολύ εύκολα.

Ας πάρουμε την πόλη μας. Στη Νάουσα δεν υπάρχουν αεροδιάδρομοι και κανένα αεροπλάνο της πολιτικής, ή εμπορικής αεροπορίας, πολύ δε περισσότερο της πολεμικής, δεν πετά ποτέ πάνω από την πόλη. Εν τούτοις επί μία εβδομάδα δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες αεροπλάνα, χωρίς να δίδουν ποτέ σχέδια πτήσης, πετούσαν «χιαστί και καθέτως» ακριβώς πάνω από την πόλη, και περίπου στα 15-20.000 πόδια, εκτελώντας κλειστές δεξιόστροφες και αριστερόστροφες καμπυλωτές πορείες, χαράσσοντας τον καταγάλανο ουρανό μας, ενώ άφηναν τα τοξικά τους αέρια δημιουργώντας «μπακλαβωτά» σχήματα. Ποιοι, πως, και για ποιο λόγο τα κάνουν αυτά και γιατί πάνω από τις πόλεις;

Οι χημικοί ψεκασμοί (Chemtrails) δεν έχουν καμία σχέση με τους αεροψεκασμούς του Υπουργείου Γεωργίας που γίνονται μόνο σε γεωργικές περιοχές και ποτέ πάνω από πόλεις. Γίνονται από αεροπλάνα με διακριτικά τα οποία πετούν σε πολύ χαμηλό ύψος και οι οποίες πραγματοποιούνται σε ορισμένες περιόδους του χρόνου και όχι σε όλη την διάρκεια του έτους. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να δώσει υπεύθυνες απαντήσεις στους πολίτες της χώρας που δικαίως ανησυχούν. Παρακάτω θα αναφερθώ στην ιστορία των χημικών ψεκασμών και με επιστημονικά δεδομένα, για όσους πιστεύουν ακόμα στις θεωρίες συνομωσίας. Τα πειράματα των χημικών ψεκασμών προτάθηκαν για πρώτη φορά πριν δεκαετίες από τον Έντουαρντ Τέλλερ για τον έλεγχο του κλίματος της γης. Ο περιβόητος Ε. Τέλλερ έχει μακράν ιστορία σε αυτά τα θέματα.

Γεννήθηκε το 1908 στην Ουγγαρία και το 1926 σπούδασε στο διάσημο πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης, στην συνέχεια σπούδασε κβαντική και πυρηνική φυσική στο Μόναχο, στην Λειψία, στην Καρλσρούη και στην Κοπεγχάγη με τον Νιλς Μπορ. Ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχος φυσικός, αλλά δύστροπος, απότομος και επιθετικός, αποκτώντας πολλούς εχθρούς στην επιστημονική κοινότητα των ΗΠΑ, όπου είχε μεταναστεύσει. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα του με τον πατέρα της ατομικής βόμβας Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, τον οποίον «κάρφωσε» στον Έντγκαρ Χούβερ διευθυντή του FBI, ότι ήτο κατάσκοπος των κομμουνιστών. Ο Ε. Τέλλερ έπεισε τους Λέο Ζήλαρντ και Α. Αϊνστάιν να πείσουν τον Ρούσβελτ να κατασκευάσει την ατομική βόμβα. Αυτός είναι και ο πατέρας της θερμοπυρηνικής βόμβας υδρογόνου που είναι 2.500 φορές πιο ισχυρή από την βόμβα Χιροσίμας, αλλά και ο εμπνευστής του πολέμου των άστρων (star wars).

Πράγματι ο Τέλλερ πρότεινε στον τότε πρόεδρο Ρέιγκαν να αναπτύξει τον Πόλεμο των Άστρων, που είχε το παραπλανητικό όνομα, «Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας. (Strategic Defense Initiative)». Διάσημοι επιστήμονες όπως ο διακεκριμένος αστροφυσικός Καρλ Σέηγκαν (γνωστός από την σειρά Κόσμος) έδειξαν το αβάσιμο ενός τέτοιου πολύπλοκου εγχειρήματος, αλλά αυτοί προχώρησαν στην κατασκευή του με στόχο να πλήξουν την τότε Σοβιετική Ένωση, χωρίς να έχουν αντίποινα αφού οι πύραυλοι της Σοβιετικής Ένωσης θα αναχαιτούντο και θα καταστρέφονταν από τις διαστημικές εξέδρες που θα έφεραν προηγμένα όπλα πρωτονίων, ακτίνων Χ, Λέιζερς κλπ.

Οι χημικοί ψεκασμοί ξεκίνησαν το 1999 σε μια τεράστια επιχείρηση διασποράς στον ουρανό μεγάλων ποσοτήτων μετάλλων με μορφή νανοσωματιδίων. Παράλληλα οι χημικοί ψεκασμοί συνδέθηκαν με το σύστημα HAARP, (High Frequency Active Aurora Research Project) που εκπέμπει μικροκύματα σε χαμηλή συχνότητα ώστε να κάνουν ευκολότερη την διασπορά των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και τον ιονισμό της ατμόσφαιρας επηρεάζοντας το κλίμα. Οι επιπτώσεις αυτής της τεράστιας επέμβασης επηρεάζουν την ζωή σε ολόκληρο τον πλανήτη και πιέζουν την κοινή λογική στα όρια της.

Οι χημικοί ψεκασμοί περιέχουν νανοσωματίδια αλουμινίου και βαρίου τα οποία είναι νευροτοξικά και καθώς πέφτουν στη γη μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα, την τροφική αλυσίδα και συνεπώς την υγεία μας. Έχει αποδειχθεί από την ιατρική βιβλιογραφία ότι τα νανοσωματίδια είναι απείρως πιο επικίνδυνα και παράγουν έντονες φλεγμονές στους ιστούς. Ιδιαίτερα τα νανοσωματίδια επηρεάζουν τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό, είναι δε υπεύθυνα για τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες, όπως είναι η νόσος Αλστχάιμερ, η νόσος του Πάρκινσον, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση κλπ, οι οποίες σχετίζονται με την έκθεση του ανθρώπου στο αλουμίνιο.

Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα νανοσωματίδια αλουμινίου και βαρίου περνούν κατά μήκος των οσφρητικών νευρικών οδών που συνδέονται με την περιοχή του εγκεφάλου και τον εκφυλίζουν. Η ενδορινική εισπνοή νανοσωματιδίων από ανθρώπους όλων των ηλικιών συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών για πολλές ώρες ή και ημέρες, προκαλεί εκτός των άλλων και καρκινογενέσεις. Αυτός είναι ο κόσμος που μας παρουσιάζουν στην εποχή μας. Αν δεν ξυπνήσουν οι άνθρωποι να καταλάβουν τι γίνεται, θα υποστούν τις συνέπειες της ραθυμίας τους και του εκφυλισμού τους.

Διότι σε αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Όταν στον δρόμο της Θήβας ο Οιδίπους συνάντησε το τέρας της Σφίγγας και του έθεσε το άλυτο πρόβλημα, απάντησε, ο «Άνθρωπος». Αυτή η απλή λέξη με Α κεφαλαίο που ήταν ο Άνθρωπος, χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να χαλάσουμε πριν μας χαλάσουν. Ας αναλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδος και ας υπερασπίσουμε την ζωή μας.

Σε επόμενο άρθρο θα αναφερθούμε στο τι πρέπει να κάνουμε και με ποιον τρόπο, για να υπερασπίσουμε την υγεία μας και να απαλείψουμε τις επιπτώσεις από τέτοιου είδους απειλές, παραμένοντας υγιείς και χωρίς προβλήματα.

Όμως η απόφαση είναι δική μας. Διότι δεν μπορείς να σώσεις κανέναν, αν αυτός ο ίδιος δεν θέλει να σωθεί.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
Share |
201 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS