Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Σημαντική σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τα προβληματα των ΤΟΕΒ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Συμμετείχε και ο Δ/ντης του ΤΟΕΒ Νάουσας και Γεν. Γραμματέας της ΠΟΥΟΕΒ κ. Θωμάς Μπλιάτκας

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΠΟΥΟΕΒ) με εκπροσώπους των ΤΟΕΒ της Κρήτης πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου, σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού με το επιτελείο του στην οποία παρευρέθηκε και ο Δ/ντης του ΤΟΕΒ Νάουσας κ. Θωμάς Μπλιάτκας.

Στον Υπουργό κ. Αποστόλου Βαγγέλη, τέθηκαν σημαντικά θέματα όπως:  Η επίσπευση έκδοσης της ΚΥΑ για τις Αρμοδιότητες που ασκούν οι Περιφέρειες για θέματα εγγειοβελτιωτικών έργων και Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων, η δυνατότητα υποβολής προτάσεων στο υπό διαμόρφωση ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η επέκταση του δεμευτικού 20ήμερου στην έγκριση αποφάσεων ΟΕΒ, η υποχρεωτική υποβολή της άδειας χρήσης νερού στα δικαιολογητικά του ΟΠΕΚΕΠΕ και η επιστροφή με άλλη μορφή του περιβαλλοντολογικού τέλους στους χρήστες.

Ο Υπουργός είδε θετικά όλα τα υποβληθέντα αιτήματα, δεσμεύτηκε οτι η αναμενόμενη ΚΥΑ θα δημοσιευτεί εντός των ημερών και για τα υπόλοιπα έδωσε τις σχετικές οδηγίες στους συνεργάτες του για να δρομολογηθεί η επίλυση τους.

Στην Σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης ο Πρόεδρος της ΠΟΥΟΕΒ κ. Αθανασούλας Γεώργιος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Μπλιάτκα Θωμά, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γέργερης κ. Πολύδωρος Αναστασάκης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Α΄Ζώνης Μεσσαράς κ. Ευάγγελος Τσιμπραγακης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου κ. Μανώλης Καμπανός, ο Διευθυντής του Υπουργικού γραφείου κ. Νικόλαος Βάγιας και ο νομικός σύμβουλος του υπουργού κ. Αλ.Μπακούρας.

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018
Share |
267 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS