Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

‘Tριγμοί’ στη Δημ. Αρχή του κ. Κουτσογιάννη. Δεν ‘πέρασε’ εισήγησή του στο Δημ. Συμβούλιο καθώς δεν την ψήφισαν και 3 σύμβουλοί του!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Κατά τη συνεδρίαση, έχασε πάλι την ψυχραιμία του και εκτόξευσε βαριές εκφράσεις, κάνοντας λόγο για εκδοτικά συμφέροντα, για παλιούς και σάπιους εντός και εκτός τειχών που κυνηγούν φαντάσματα και χίμαιρες, ζητώντας να το ‘βουλώσουν’ !

Μετά την παραίτηση του κ. Γεωργιάδη και την αποστασιοποίηση των κ.κ. Μπίλη και Τζουβάρα, νέους τριγμούς έχουμε στη δημ. αρχή του κ. Κουτσογιάννη. Στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη, δεν “πέρασε” η θετική εισήγησή του για το αίτημα του ενοικιαστή του “Κιόσκι” κ. Βαρταλάμη να το υπεκμισθώσει σε εταιρία του,  καθώς δεν το ψήφισαν και 3 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (Αποστόλου, Πασχούλα, Τζουβάρας)  με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη από το νόμο πλειοψηφία.

 Στη συνεδρίαση, δεν έλειψαν και αυτή τη φορά οι εντάσεις, οι αλληλοαντιπαραθέσεις και οι υψηλοί τόνοι, με τον δήμαρχο να  εκτοξεύει και πάλι βαριές εκφράσεις, κάνοντας λόγο για εκδοτικά συμφέροντα, για παλιούς και σάπιους εντός και εκτός τειχών που κυνηγούν φαντάσματα και χίμαιρες, ζητώντας να το “βουλώσουν” εάν δεν έχουν στοιχεία για παρανομίες, άσχετα εάν υπάρχει θέμα ηθικό και όχι νομικό!

Αναλυτικό ρεπορτάζ υπάρχει στη 'Φωνή'.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Share |
114 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS