Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! - ΒΙΝΤΕΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Ιδιαίτερα καυστικός, όπως αναμενόταν άλλωστε, ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Τάκης Μαυρογιώργος για το φλέγον ζήτημα της αγοράς σύγχονου αξονικού στο Νοσοκομείο Νάουσας. 

Οπως τόνισε ακετές φορές στην συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο στο γραφείο του, ο κ. Κουτσογιάννης ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα συμβάλει στην αγορά του αξονικού με 80.000-100.000 ευρώ απο το ίδρυμα 'Δημούλα', τελικά για άγνωστο λόγο αναθεώρησε πολιτική και ζήτησε η αγορά να γίνει από το κράτος!

Ο κ. Μαυρογιώργος ανακοίνωσε ότι το Νοσοκομείο μας θα αποκτήσει αξονικό, διότι μετά από προσπάθειά του και με τη συμβολή της κα. Καρασαρλίδου έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα που θα υλοποιήσει το Σισμανόγλειο για ομαδική αγορά 20 αξονικών που θα εξοπλίσουν διάφορα Νοσοκομεία της χώρας μας.

'Κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο και δεν δίνει ανάσες στο ίδρυμα μας. Τι θα συμβεί αν αλάξουν τα πρόσωπα της κυβέρνησης ή η πολιτική κατάσταση; Το ίδρυμά μας χρειάζεται να είναι πλήρως εξοπλισμένο για να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να υποβαθμιστεί ή να κλείσει από αυτούς που στο παρελθόν ήθελαν να κλείσει' τόνισε ο Διοικητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις προσληψεις που έγιναν και θα γίνουν στο Νοσοκομείο Νάουσας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη 'Φωνή΄.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018
Share |
170 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS