Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Η νέα αστρολογία είναι η χρωματοαστρολογία- Εσύ, τι χρώμα είσαι;

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενδιαφέροντα

Μέχρι τώρα γνώριζες ποιο είναι το ζώδιό σου, ο ωροσκόπος σου και το τι έχουν για την προσωπικότητα και τη ζωή σου τα άστρα. Τι θα έλεγες λοιπόν να άφηνες για λίγο στην άκρη την αστρολογία και να αφιέρωνες το χρόνο σου στην χρωματοαστρολογία.

Η αστρολόγος, Michele Bernhardt είναι η συγγραφέας ενός ιδιαίτερου βιβλίου που φέρει το όνομα, Colorstrology και στην ουσία αποτελεί ένα «χρωματιστό ημερολόγιο» του οποίου η κάθε μέρα συμβολίζεται με ένα διαφορετικό χρώμα, από την παλέτα των διάσημων μαρκαδόρων, Pantone.

Όπως η ίδια υποστηρίζει το εγχείρημα της είναι ένα πάντρεμα που ενώνει τις αρχές της αριθμολογίας, της αστρολογίας και της χρωματολογίας και σαν στόχο έχει να σου αποκαλύψει το πλήρες προφίλ της προσωπικότητας σου – ακόμα και τις πιο καλά κρυμμένες μας πτυχές – αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων μέσα από το χρώμα που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησής σου.

Συνεπώς, έχουμε και λέμε:

Ιανουάριος: Καραμέλα

Φεβρουάριος: Λιλά

Μάρτιος: Μέντα

Απρίλιος: Σκούρο κόκκινο

Μάιος: Πράσινο

Ιούνιος: Κίτρινο

Ιούλιος: Ροζ

Αύγουστος: Πορτοκαλί

Σεπτέμβριος: Μπλε

Οκτώβριος: Θαλασσί

Νοέμβριος: Κόκκινο

Δεκέμβριος: Πετρόλ

Κάνε κλικ εδώ, τοποθέτησε τον μήνα και την ημέρα γενεθλίων σου για να δεις την ακρίβη απόχρωση που σου ταιριάζει.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018
Share |
248 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS