Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Υψηλοί τόνοι στο Δημ. Συμβούλιο για την κεραία κινητής τηλεφωνίας και την ΕΤΑ. Βίντεο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 12 Απριλίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Κουτσογάννης: Σύμφωνα με τους ελέγχους δεν υπάρχει κεραία, ούτε εκπομπή ακτινοβολίας πάνω του επιτρεπτού. Τζουβάρας: Βάση εγγράφου, λειτουργούσε παράνομα από το 2009! 

Πάλι ένταση είχαμε στο Δημ. Συμβούλιο, αυτή τη φορά για το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία μας αλλά και για την ΕΤΑ, για την οποία ο δήμαρχος δήλωσε ότι "μέχρι 15 Μαίου θα έχει λυθεί το θέμα για όλες τις πλευρές με τον πλέον πρόσφορο τρόπο". 

Για την κεραία κινητής τηλεφωνίας, ο δήμαρχος είπε ότι σύμφωνα με την  αυτοψία της υπηρεσίας του Δήμου, δεν υφίσταται ηλεκτρονικός εξοπλισμός για κεραία κινητής τηλεφωνίας  στις καμινάδες της συγκεκριμένης οικοδομής που είχε καταγγείλει ο κ. Γεωργιάδης και ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις που έκανε κλιμάκιο του τμήματος ραδιολογίας του Α.Π.Θ η εκπομπή ακτινοβολίας στα παρακέιμενα σχολεία είναι κάτω από τα επιτρεπτά όρια. 

Αυτό, αλλά και το  γεγονός ότι ο δήμαρχος μίλησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων με το γνωστό ειρωνικό ύφος, προκάλεσε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του,  κ. Τζουβάρα, ο οποίος είπε ότι μέσα στις καμινάδες, αλλά και τριγύρω στην ταράτσα  υπάρχουν μεγάλα κομμένα καλώδια, καθώς και καλώδια κονσόλας κ.λ.π. και ότι με τον υπ. αριθμό πρωτοκόλου 116/15-2-2017 η εταιρία κινητής τηλεφωνίας κατέθεσε φάκελο ζητώντας τη νομιμοποίηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας καταθέτοντας και το συμφωνητικό που είχε υπογράψει για την ενοικίαση του χώρου, αναφέροντας ότι είναι σε λειτουργία από το 2009 ως κεραία κινητής τηλεφωνίας τύπου καμινάδας! Τα πνεύματα οξύνθηκαν καθώς οι δύο άντρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους με πολλά υπονοούμενα. 

Ενταση και για το θέμα της ΕΤΑ μεταξύ του δημάρχου και του κ. Βασιλείου, ο οποίος, όπως και ο κ. Δημησκής,  απέστειλαν εξώδικο, παραιτούμενοι της θέσεως του εκκαθαριστή. 

Περισσότερα στη 'Φωνή'. Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
Share |
173 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS