Camp ορεινής ποδηλασίας 29-30 Απριλίου στο Βέρμιο

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:52
Camp ορεινής ποδηλασίας 29-30 Απριλίου στο Βέρμιο

Αξέχαστες βόλτες σε υπέροχα μονοπάτια και δασοσκεπείς δασικούς δρόμους του Βερμίου μέσα από ένα διήμερο Καμπ ορεινής ποδηλασίας.

Οι συμμετέχοντες επισκέπτονται όμορφα αξιοθέατα αναπτύσσοντας οικολογική και φυσιολατρική συνείδηση, ενισχύουν και βελτιώνουν το μυοσκελετικό τους σύστημα αλλά και το καρδιαναπνευστικό, καθώς συγχρόνως μαθαίνουν: πως να ποδηλατούν με ασφάλεια τόσο στο βουνό όσο και στην πόλη, πως να φροντίζουν το ποδήλατό τους,να διαχειρίζονται τις δυνάμεις τους, τεχνικές οδήγησης, σωματομετρικές ρυθμίσεις , οδηγική συμπεριφορά σε ορεινό τερέν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων και πιστοποιημένων διεθνών MTB Leaders.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Από 10 ετών και άνω, ευχέρεια στο ποδήλατο.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Κράνος, Ποδηλατικά γάντια, Καλοσυντηρημένο ποδήλατο, Γυαλιά ηλίου. Εάν υπάρχει ποδηλατικό κολάν. Αντιανεμικό μπουφάν.

Κλείσε τη θέση σου τώρα γιατί μετά από αυτό το Camp το παιδί σου θα δεχτεί τόσα πολλά θετικά ερεθίσματα,θα αναπτύξει δεξιότητες και θα αγαπήσει τον όμορφο κόσμο του ποδηλάτου...

Και μην ξεχνάς ότι αυτό το περιπετειώδες άθλημα, προσφέρει καλή σωματική και ψυχική υγεία, αίσθηση ελευθερίας και δίψα για ζωή!!

Φέρε μαζί σου την καλή διάθεση και για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς!!

Τοποθεσία: Βέρμιο

Ημερομηνία διεξαγωγής: 29-30 Απριλίου

Πληροφορίες 6948516659

www.mountainexpedition.gr

 

Υπεύθυνος προγράμματος

Γεώργιος Καισαρίδης

Mountain Leader

international MTB Leader /Προπονητής

 

Σοφία Τρεμπελή

Προπονήτρια

International MTB Leader